Individuel terapi, rådgivning og vejledning

 Det er naturligt, at vi mennesker igennem livet, møder vanskeligheder af forskellig art, der stiller store krav til vores mentale ressourcer. Nogle gange kan vi selv klare udfordringerne, men andre gange kan vi have behov for  hjælp af en psykolog.

Afgørende for dit udbytte af behandlingen hos mig er, at du oplever dig mødt og forstået. I samarbejdet med dig vil jeg tilpasse terapien dit behov med fokus på dit mål. Din oplevelse af at blive forstået, anerkendt og accepteret er afgørende for din tillid til mig og den terapeutiske effekt. I starten af forløbet afklarer jeg, hvorfor du har kontaktet mig og hvad du ønsker hjælp til eller særligt fokus på. Jeg tilbyder individuel terapi i forhold til bl.a.

  • Stress
  • Angst
  • Depression
  • Sorg tab
  • Krise
  • Samlivsproblemer
  • Alvorlig/invaliderende sygdom
  • Lavt selvværd, selvværdsproblematik
  • Eksistentiel/identitetsmæssig problematik

 

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.